Laden Evenementen

« All Events

Nirwana’s Rockin’ Holiday – Jaarfeest 2018

mei 25 @ 21:00 - mei 26 @ 00:00

Voor de 35e keer vieren wij op 25 en 26 mei het Jaarfeest! Net als vorig jaar staat het weer bekend als Nirwana’s Rockin’ Holiday!

★ Wat is Nirwana’s Rockin’ Holiday? ★
Een weekend lang volop muziek en gezelligheid, de beste live bands en het beste bier! Iets wat jij dus niet wilt missen! Dit wordt het tofste weekend van het jaar! Elke avond spelen er verschillende bands die speciaal voor jou een geweldige show neerzetten!

★★ LINE UP ★★

★ VRIJDAG 25 MEI ★
► Bitter Grounds
► BOMBA ROJA
► + MORE T.B.A.

★ ZATERDAG 26 MEI ★
► Plusminus
► + MORE T.B.A.

★ INFO OVER DE BANDS ★

★ VRIJDAG 25 MEI ★
Bitter Grounds
De Utrechtse band Bitter Grounds is een Ska / Dirty Reggae band. Ze hebben met verschillende grotere namen gestaan waaronder The Real McKenzies, SNFU en The Toasters. Ze hebben op internationale festivals gespeeld en zijn vaak te vinden in het buitenland. Maar dit keer komen ze naar de polder om bij ons het dak er af te skanken!

www.bittergrounds.nl
https://www.youtube.com/watch?v=jXfLZNsAzas

★ BOMBA ROJA ★
Fan van stevige Rock ‘N Roll? Dan is Bomba Roja de perfecte band voor jou! Voor de echte liefhebbers van “sweet and sour treats”! Hoe beschrijf je Bomba Roja? Dat doe je niet, dat moet je vooral horen!

180 calories per serving (45g).

Ingredients: sugar, corn syrup, citric acid, artificial flavors and colors (FD&C Red No. 40 and FD&C Yellow No. 5).
https://www.youtube.com/watch?v=y3fBI2p1N2Y&feature=youtu.be

★ ZATERDAG 26 MEI ★

★ Plusminus ★
Plusminus komt terug naar Nirwana! Ze staan garant voor stevige hardrockcovers met een ongepolijste sound. De band speelt hardrock zoals het bedoeld is: krachtig en enthousiast! Het gevarieerde repertoire van Plusminus bestaat onder andere uit nummers van AC/DC, Thin Lizzy, The Cult, KISS, Airbourne en Ramones. Plusminus is een door de wol geverfde band, met uitsluitend ervaren muzikanten uit Harderwijk.

http://www.plusminusrocks.com/