Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Rock ‘N’ Rumble In The Polder!

2 september 2017 @ 16:00

| €10

Rock ‘N’ Rumble In The Polder is een Rock ‘N’ Roll event met volop de tofste bands, eten en gezelligheid! Het is een geheel nieuw concept in Flevoland, maar het wordt het gegarandeerd één groot feest!

Misschien is dit wel het gaafste feest in de Polder die jij je kan voorstellen! Een te gek feest, de hele dag, in het mooie Flevoland. Er spelen verschillende bandjes met genres als Rock N Roll / Rockabilly / Southern Rock. Kom gezellige een hapje eten, laat je haar doen en ga los op de bands en de DJ.

Deze dag gaat de Rockabilly band Rockabilly Three voor ons spelen! Zij komen uit Eindhoven en met zijn drieën weten zij het publiek los te laten gaan. Rockabilly Three speelt zowel covers als hun eigen nummers, en moet je gewoon gezien hebben.

Daarnaast zullen de DOLLTONES het podium betreden. Een enthousiaste, smerige rock & roll / rockabilly band uit Groningen.
Het repertoire bestaat uit een set van eigen nummers afgewisseld met een aantal covers verpakt in een ruig jasje.Pakkende nummers met een dosis nuchtere energie geeft garantie om overal een goed feest te bouwen! Voor liefhebbers van Johnny Cash, Hank Williams, Stray Cats en pure wiskey is dit niet te missen. Spelen-spelen-spelen, en voetjes van de vloer dus!

Ook komende de twee helden Talisker Two naar Dronten! Wat kun je verwachten? Diverse rockabilly, country, roots en
blues nummers van Carl Perkins naar Charlie Parr,
van Doc Watson tot (en met) Bruce Springsteen. Talisker Two bestaat uit de Nijmeegse bandleden Jos Visser en Gerard Heijmeriks. De band is opgericht in november 2012 en is vernoemd naar de Schotse single-malt whiskey Talisker afkomstig van het
eiland Skye. Deze wordt ook gebruikt bij de blended
whiskey Johnny Walker.
Meer info: http://www.taliskertwo.nl/

De dag begint om 16:00 uur, en de entree is slechts €10,-!
Lidmaatschap is verplicht! Dag €2,- en jaar €10,-. Verkrijgbaar bij de entree