Laatste twee namen Jaarfeest bekend

Allright! De laatste twee namen voor het Jaarfeest zijn ook bekend! We wisten al dat WiPe weer terug komt naar Nirwana om het Jaarfeest te openen op de vrijdagavond! Samen met de Rockabilly band Vandervens en de Urkse Hardrock band Roadcrew beloofd dit een perfecte vrijdagavond te worden!

Op de zaterdag hadden wij al als afsluiter van het Jaarfeest de skaband The Shenanigans bekend gemaakt… Maar nu de laatste twee namen dan!

Op de zaterdagavond openen namelijk het folkduo Mercy & Malice de avond! Geïnspireerd door de Amerikaanse folk van weleer spelen zij kleine meeslepende liedjes. Met een combinatie van zijn diepe donkere stemgeluid en haar zoetgevooisde fluwelen stem trachten ze de gevoelige snaar bij de luisteraar te raken. Bekijk hun Spotify voor de muziek! https://play.spotify.com/artist/1kSEdsoa0QaOqa09BRdNd2

Daarnaast speelt de punkband REPTILIANS in Nirwana! Vier reptielmensen die met hun energieke muziek, die klinkt als een mix van Bouncing Souls, Social Distortion en Blink-182, de wereld willen veroveren. Vanuit hun basis in Eindhoven zijn ze nu twee jaar bezig om middes hun eigen sounds een betere wereld te scheppen voor de mensen op aarde.

Entree 1 dag: €10,-
Entree 2 dagen: €15,-
Camping: €3,- (incl. ontbijt)