Lidmaatschap

Lidmaatschap

Steun JKC Nirwana door lid te worden! Dit kost slechts €10 per jaar. In ruil voor de steun krijg je korting op velen van onze evenementen (meer korting dan het lidmaatschap kost) en mag je bij de Algemene Ledenvergadering zijn om mee te praten over het bestuur, de vrijwilligers en meer.

Lid worden

Lidmaatschap kan tijdens openingstijden worden aangevraagd aan de bar of balie. Tijdens de ledenvergaderingen bestaat deze mogelijkheid ook. Bij het aanvragen van lidmaatschap worden enkele noodzakelijke contactgegevens (naam, email, adres, telefoon, etc) en de contributie voor een jaar lidmaatschap (€10) gevraagd. Deze gegevens zullen veilig en vertrouwelijk behandeld worden door ons bestuur.

Opzeggen

Hoewel aan het Nirwana Lidmaatschap weinig plichten zitten, kan het zijn dat u het lidmaatschap wilt opzeggen. Het lidmaatschap kan per jaar opgezegd worden. Indien uw lidmaatschap automatisch verlengt wordt, dient u uiterlijk een maand van tevoren aan te geven dat u het lidmaatschap wenst te beëindigen. Dit kan, net zoals bij het aanvragen, tijdens openingstijden aan de bar of balie. Indien u niet naar onze locatie kan komen, kunt u contact opnemen met ons.