Nirwana zoekt meer vrijwilligers

JKC Nirwana zoekt meer vrijwilligers. Voor bestuur, promotie, evenementen, techniek en gewoon barpersoneel.

Bekijk de vacatures op Vacatures.

In een vereniging zoals Nirwana dat is, is er altijd veel te doen. De voorraden moeten beheerd worden, er moet gepromoot worden met het aanbod aan evenementen, er moet opgebouwd en afgebouwd worden en de techniek moet goed in orde zijn. Ook moet er een goed bestuur zijn dat alles in goede banen kan leiden. Bands moeten ruim van tevoren geboekt worden en op de hoogte zijn van wat er van hen verwacht wordt, waarna de afdeling promotie op de hoogte wordt gesteld met wat er allemaal zal gebeuren. En zo kunnen we lang doorgaan.

Maar wat levert vrijwilliger zijn nou op? Als vrijwilliger wordt je tijdens je dienst goed verzorgd; je krijgt gratis entree tot evenementen en je kan ook backstage komen. Er zijn diverse vrijwilligersuitjes en andere activiteiten. Je zal horen bij een hecht team; je staat niet alleen! Vanuit Nirwana kun je meedoen aan diverse cursussen waarvan de kennis ook in het dagelijkse leven nuttig kan zijn, zoals hoe je met iemand met een beperking omgaat, hoe je een persbericht kan schrijven en hoe je een betere gastheer/vrouw kan zijn.

Als vrijwilliger kun je al je energie en creativiteit loslaten op Nirwana. Je zal bij het team horen en je hoeft je nooit te vervelen. En wat je ook wilt doen; er is altijd ruimte bij Nirwana. Geïnteresseerd? Bekijk het huidige vacatureaanbod op de pagina Vacatures en hopelijk tot snel!