Vrijwilligers

Nirwana en vrijwilligers

Nirwana is een vereniging, wat betekent dat alles wat Nirwana nu is, is bereikt door de gezamelijke inspanning van vrijwilligers. Elke week staat er weer een team klaar voor het barwerk, de PR, de financiën, de schoonmaak en nog veel meer!

Hard werk?

En nu denk je waarschijnlijk, “ah vrijwilligerswerk daar zitten geen vereisten aan vast”. Nou dat heb je dan mooi verkeerd want wij verwachten van jou dat:

– Je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt waar je trots op bent
– Je vrolijk voor de dag kan komen
– Je …….
De rest dat leren wij je wel, dus meld je gauw aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers? Wat doen die zoal?

Vrijwilligen bij Nirwana is leuk! Je leert biertjes tappen op rap tempo, biertjes drinken op rap tempo en je bent niet zomaar een bezoeker bij elk evenement; Je bent onderdeel van het evenement! Natuurlijk moet je wel iets doen, want de bezoekers wachten op de kenmerkende gastvrijheid, service en gezelligheid van Nirwana, en als vrijwilliger ben jij daar verantwoordelijk voor. Samen met de bezoekers en medevrijwilligers zorgen we dat elke avond een topavond wordt. Voor en na jouw dienst gezellig een biertje of een glas fris met de crew drinken is bijna verplicht. Vrijwilligers activiteiten zijn er natuurlijk ook in de vorm van een BBQ of een dagje weg, en de voorzitter weet net zo goed hoe hij de BBQ moet bespelen als de bands hun instrumenten bespelen.

Interesse?

Onder het kopje Vacatures kun je meer informatie vinden over welke functies er nog beschikbaar zijn. Staat jouw droombaan er niet tussen, maar weet je zeker dat Nirwana jouw talent nodig heeft? Of mocht je denken: “Goh! Dat lijkt mij hardstikke leuk!” Dan hoef je enkel eens een keertje binnen te lopen en/of Contact op te nemen met ons bestuur. Geef ons een introductie van wie je bent en waarom je graag Nirwana wilt versterken en de rest leren wij je wel.