Promotie

Nirwana heeft een speciale afdeling vanwaaruit alle promotie wordt geregeld. Dit is onze Publieke Relaties (PR) afdeling.

Sponsoring

Om jaarlijks zoveel evenementen met promoties neer te zetten kost veel geld, tijd en inzet. Om meer te kunnen doen zijn wij altijd op zoek naar sponsoren. Of het nu gaat om een financiƫle sponsoring of in natura; Nirwana verwelkomt alle steun! Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina Sponsoring of contact opnemen met de PR afdeling: pr@jkc-nirwana.nl.

Fysieke promotie

Naast onze actieve promoties via onze website en social-media, zijn wij ook altijd op zoek naar manieren om ons podium en evenementen fysiek te promoten via bijvoorbeeld reclameborden, posters en verspreiding van drukwerk. Als u een interessant aanbod of voorstel heeft op dit gebied kunt u contact opnemen met de PR afdeling: pr@jkc-nirwana.nl.

Online promotie

Nirwana is altijd actief bezig om evenementen online te promoten via bijvoorbeeld Facebook. Zo werken wij graag met reclamecampagnes op Social Media. Dit alles kost veel geld en actieve inzet. Hierbij verwelkomt de PR afdeling ook alle hulp. Wilt u ons bijstaan in een (wederzijdse) reclamecampagne, financiƫle sponsoring aanbieden voor reclamecampagnes, onze evenementen promoten op uw online platform of heeft u een ander idee? Dan kunt u contact opnemen met de PR afdeling: pr@jkc-nirwana.nl.

Overige/contact

Heeft u een vraag/voorstel betreft promotie of sponsorschap? Dan kunt u altijd mailen met pr@jkc-nirwana.nl.