Sponsoring

Wilt u JKC Nirwana steunen als sponsor?

Wat Nirwana doet met uw sponsoring

Nirwana is de plaats voor iedereen om te genieten van muziek en samen een leuke sfeer te creƫren; een plaats waar je echt wilt zijn in de weekenden. Om dit te realiseren willen wij graag bands neerzetten op ons podium, spullen voor entertainment aanschaffen (bijvoorbeeld een pooltafel, dartbord, etc) en ons aanbod promoten aan onze doelgroepen via verschillende (online) reclamekanalen. Dit alles kost ons veel geld, moeite en middelen. Zonder sponsors zou veel hiervan bemoeilijkt of onmogelijk zijn. Zo zouden wij graag een goed bedrag willen steken in promotie door reclamewerk te laten drukken en via reclamecampagnes op social media. Ook activiteiten zoals darten en poolen vragen om veel materialen, dus om veel uitgaven.

Wat Nirwana kan doen voor u

Nirwana kan in ruil voor uw sponsorschap veel doen, zoals:

Promotie doen voor uw bedrijf, product of dienst

In ruil voor sponsorschap zou u uw bedrijf of product bij Nirwana kunnen promoten. Nirwana is het sociale knooppunt van onze bezoekers, heeft een groeiende aanwezigheid op social-media en bezit over een goed onderhouden website. Via posters, spandoeken, banners, berichten en advertenties kunnen wij u helpen uw product in de markt te zetten. Zo kunt u uw bedrijf samen met onze evenementen promoten, en heeft u hierbij de garantie dat onze bestaande doelgroep dit bericht zeker zal bekijken.

Samenwerking bieden voor uw evenement(en)

Nirwana kan als organisator samenwerken met andere organisatoren om evenementen neer te zetten. Nirwana heeft een bar, podium, backstage accommodatie, podiumtechniek en eigen vrijwilligers. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een optreden helpen verzorgen van door u gekozen artiesten. Ook zou u de ruimte kunnen gebruiken voor ontmoetingen en beurzen.

Sponsoren door middel van geld, producten of diensten

Nirwana kan voor sponsoring niet alleen geld, maar ook producten en diensten gebruiken. Zo moeten wij ook onderhoud plegen aan het gebouw en gereedschap + techniek aanschaffen. Ook reclamecampagnes – bijvoorbeeld door wederzijdse promoties – vallen onder onze doelen. Het verkopen van uw product aan onze bar is tevens te bespreken, maar dit moet wel binnen onze vergunningen en merkcontracten haalbaar zijn.

Contact opnemen

Als u interesse, vragen en/of voorstellen heeft betreft het sponsoren van JKC Nirwana kunt u contact opnemen via pr@jkc-nirwana.nl