Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Lovell’s Blade – Hardrock Band

13 januari 2018 @ 21:00

| €5

Fan van Hardrock bands? Dan is deze avond perfect voor jou! Lovell’s Bladekomt namelijk naar Nirwana.

★ LOVELL’S BLADE ★
Lovell’s Blade is een hardrock band voortgekomen uit de heavy metal band Picture die met name in de jaren 80 furore maakte. Picture was een van de eerste heavy metal bands die ons land rijk was. Ex leden Lovell, Ferguson en Wullems besloten in 2016 hun eigen weg te gaan en startten samen met Noel van Eersel en Patrick Velis Lovell’s Blade. Inmiddels is het 2017 debut ‘Stone Cold Steel’ zeer goed ontvangen en wordt er in binnen- en buitenland hard gewerkt aan de live-reputatie.

Op 13 januari zal deze band laten zien waarom het anno 2018 nog steeds makkelijk mee kan met de generatie van tegenwoordig! Kom genieten van de sound en performance van deze te gekke, energieke band!

★ OLD MAN’S RIOT ★
Old Man’s Riot speelt heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Old Man’s Riot is een 5-mans formatie die ontstaan is als bijproject. Na het vormen van een vaste bezetting is de band snel een geoliede machine geworden. ‘Stoere-mannen-rock’ met hier en daar een knipoog naar sleaze, hardrock en stoner met de kenmerkende zware grooves. De bandleden hebben hun ervaring opgedaan bij afzonderlijke bands met uiteenlopende stijlen en weten een spetterende liveshow neer te zetten. Hun motto ‘We Play Heavy Rock And We’re Not Afraid To Show It’ is zeker niet overdreven.

★ ENTREE ★
Entree €5,-
Daglidmaatschap €2,-
Jaarlidmaatschap €10,-