Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Nirwana’s Rockin’ Holiday – Jaarfeest 2018

25 mei 2018 @ 21:00 - 26 mei 2018 @ 00:00

Voor de 35e keer vieren wij op 25 en 26 mei het Jaarfeest! Net als vorig jaar staat het weer bekend als Nirwana’s Rockin’ Holiday!

★ Wat is Nirwana’s Rockin’ Holiday? ★
Een weekend lang volop muziek en gezelligheid, de beste live bands en het beste bier! Iets wat jij dus niet wilt missen! Dit wordt het tofste weekend van het jaar! Elke avond spelen er verschillende bands die speciaal voor jou een geweldige show neerzetten!

★★ LINE UP ★★

★ VRIJDAG 25 MEI ★
► Bitter Grounds
► BOMBA ROJA
► Black Tarantula

★ ZATERDAG 26 MEI ★
► Plusminus
► Barnbees
► Fucking Virgins

★ INFO OVER DE BANDS ★

★ VRIJDAG 25 MEI ★
Bitter Grounds
De Utrechtse band Bitter Grounds is een Ska / Dirty Reggae band. Ze hebben met verschillende grotere namen gestaan waaronder The Real McKenzies, SNFU en The Toasters. Ze hebben op internationale festivals gespeeld en zijn vaak te vinden in het buitenland. Maar dit keer komen ze naar de polder om bij ons het dak er af te skanken!

www.bittergrounds.nl
https://www.youtube.com/watch?v=jXfLZNsAzas

★ BOMBA ROJA ★
Fan van stevige Rock ‘N Roll? Dan is Bomba Roja de perfecte band voor jou! Voor de echte liefhebbers van “sweet and sour treats”! Hoe beschrijf je Bomba Roja? Dat doe je niet, dat moet je vooral horen!

180 calories per serving (45g).

Ingredients: sugar, corn syrup, citric acid, artificial flavors and colors (FD&C Red No. 40 and FD&C Yellow No. 5).
https://www.youtube.com/watch?v=y3fBI2p1N2Y&feature=youtu.be

★ Black Tarantula ★
Black Tarantula – komt uit Leiden en speelt Nederkraut. Dat is een mengeling van surf, garage, krautrock met een jaren’60 psychedelisch tintje. De band bestaat sinds 2008 en heeft sinds die tijd vele optredens gedaan in diverse zaaltjes en festivals. Dit drietal speelt een mix van verschillende invloeden en steekt dat in een tijdloos jasje. Laat je meeslepen in de bovennatuurlijke melodieën of ga los op de dansvloer: beide kan met deze band!

★ ZATERDAG 26 MEI ★

★ Plusminus ★
Plusminus komt terug naar Nirwana! Ze staan garant voor stevige hardrockcovers met een ongepolijste sound. De band speelt hardrock zoals het bedoeld is: krachtig en enthousiast! Het gevarieerde repertoire van Plusminus bestaat onder andere uit nummers van AC/DC, Thin Lizzy, The Cult, KISS, Airbourne en Ramones. Plusminus is een door de wol geverfde band, met uitsluitend ervaren muzikanten uit Harderwijk.

http://www.plusminusrocks.com/

★ Barnbees ★
Avond na avond zit de stemming er goed in bij een optreden van de Barnbees. Of ze nu op een festival spelen of in de intieme sfeer van een cafe; binnen de kortste keren waant iedereen zich in the early days of Rock N Roll! Deze band uit Noord-Holland is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijke bestseller. Ze brengen nieuwe en oude nummers uit in hun onmiskenbare Rockabilly stijl waardoor jong en oud wordt meegesleurd door deze denderende muziektrein. Stil blijven staan is een onmogelijke opgave!

http://www.barnbees.com/

★ Fucking Virgins ★
Fucking Virgins,- een band die in 2015 precies 25 jaar punk spelen en in dit jubileum jaar een nieuw album hebben uitgebracht, genaamd: Ziek, zwak & punk. Uitgebracht door niemand minder dan Joey Shithead van de legendarische Canadese punkband DOA. Van snoei harde rock and roll punk tot ‘smartlappen punk’ met een knipoog. Denk hierbij onder andere aan covers van Dokter Bernard, Huilen is voor jou te laat en Het dorp. Overigens dient de bandnaam niet al te letterlijk genomen te worden. Het is meer een sneer naar het record label Virgin, wat vroeger vele punkbands ondersteunde maar later besloot een commerciëler pad in te slaan.