Loud ‘n Heavy!

Op zaterdagavond 28 september staat Rockpodium Nirwana in het teken van Loud ‘n Heavy. Tijdens deze live-avond spelen de bands LOCO-MOTIVE en Ann My Dice een heerlijke set met rauwe, opzwepende en zware klanken van hardrock- en metalnummers. Het Rockpodium opent de deuren om 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

LOCO-MOTIVE

Gillende gitaren, rake teksten en catchy riffs. Dat is het enige wat telt voor LOCO-MOTIVE. Deze vierkoppige band is één brok energie, dus bezoekers kunnen een explosief optreden verwachten met sleezy Rock ‘n Roll met een lekker rauw tintje! “Born from inspiration, living on the groove,” belooft de
band. Dat belooft dus heel wat!

Ann My Dice

Ann My Dice speelt metalcore; rauw, krachtig en melodieus. De band levert een muzikale ervaring die zich het best laat omschrijven als de opzwepende riffs van Killswitch Engage gecombineerd met catchy hooks van While She Sleeps in de sferen van Trivium. De songteksten zijn geïnspireerd door de vraagtekens die het viertal heeft bij het vervuilen van de aarde, sociale interacties en natuurlijk de liefde! Vorig jaar brachten deze enthousiaste mannen een nieuwe EP uit, genaamd Thorn.

Vrijwilliger worden?

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.