Lidmaatschap

Nirwana is een vereniging en dat betekent dat Nirwana alleen voor leden is. Een lidmaatschap kost slechts €10,- per jaar en daarmee steun je de vereniging enorm!

Wat krijg je ervoor terug?

Door de lidmaatschapsgelden kan Nirwana de entreeprijs voor bandavonden laag houden. Zo blijft de drempel om live muziek te kunnen ervaren laag voor jong en oud. Bovendien heeft Nirwana geen winstoogmerk; wat binnenkomt, wordt weer gestoken in evenementen of de vereniging. Als lid ben je daarnaast meer dan gewoon een bezoeker; je bent onderdeel van de vereniging. Dit betekent dat je dus ook een stem hebt tijdens de Algemene Ledenvergadering over de koers die de vereniging vaart.

Lid worden

Lidmaatschap kan tijdens openingstijden worden aangevraagd aan de bar of balie. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen bestaat deze mogelijkheid ook. Bij het aanvragen van lidmaatschap worden enkele noodzakelijke contactgegevens (naam, email, adres, telefoon, etc) en de contributie voor een jaar lidmaatschap (€10) gevraagd. Deze gegevens zullen veilig en vertrouwelijk behandeld worden door ons bestuur.

Vrijwilliger worden?

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.