Open Season

In september gaat niet alleen het nieuwe schooljaar van start; er breekt ook een nieuw live-seizoen voor Rockpodium Nirwana aan! Dat betekent weer volop live-muziek van verschillende muziekgenres. Op zaterdagavond 7 september trappen we knallend af met Open Season, een live-avond waarop verschillende coverbands komen spelen. Deze avond belooft een mix van verschillende muziekstijlen, zodat er voor iedereen wat te vinden is! 

Open Season

Tijdens Open Season wordt het nieuwe live-seizoen feestelijk verwelkomt. Er staat deze avond geen specifiek muziekgenre centraal, maar de coverbands spelen greatest hits van alle jaren; van rockklassiekers tot bekende popnummers. Open Season is daarmee de ideale bandavond om Nirwana eens uit te proberen en te snuffelen van het aanbod van de rest van het live-seizoen.

Gewoon meenemen!

Heb je dus een buurman die altijd al eens wilde kijken of Nirwana iets voor hem is? Of een collega die elke keer twijfelt als je zegt dat er iets leuks te doen is? Of misschien een vriendin die meestal andere muziek luistert en niet zeker weet of dit wel iets voor haar is? Dan is dit het moment om te komen proeven van de sfeer en de live-muziek!

Vrijwilliger worden?

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.