Sing Along Karaoke Night

Altijd al eens willen ervaren hoe het voelt om als een echte rockster op het podium te staan met een rockband? Dan is de Sing Along Karaoke Night de perfecte kans daarvoor! Op zaterdagavond 12 oktober speelt de band Rock-A-Oke de sterren van het firmament en het enige bandlid dat ze nog missen is een zanger of zangeres. Nirwana opent de deuren om 21.00 uur en iedereen is van harte welkom om zich aan te melden of om gewoon langs te komen om te luisteren naar het zangtalent uit Dronten met professionele muzikale ondersteuning.

Rock-A-Oke

Rock-A-Oke speelt een breed repertoire aan recente en klassieke rock-nummers. “Meestal zing je tijdens een karaoke-avond mee met een plaatje,” vertelt Nirwana-programmeur Danny Joseph enthousiast. “Maar niet tijdens deze Sing Along Karaoke Night, want hier krijgen deelnemers de kans om eens onderdeel uit te maken van een echte, rockende liveband! Hoe gaaf is dat?” Tijdens de avond zijn de songteksten aanwezig.

Meedoen

Rock-A-Oke heeft een flinke setlijst met de meest bekende rock-songs van onder andere Lenny Krevitz, Kiss, No Doubt, Bon Jovi, Nirvana, Anouk, The Foo Fighters, Europe en vele anderen. Binnenkort maakt Nirwana in het Facebookevenement een lijst met nummers bekend waaruit je kunt kiezen. Als je graag mee wilt doen, kun je in een privébericht laten weten welk
nummer je graag zou willen zingen. Deze zal dan in de planning gezet worden en ben je verzekerd van een podiumplek. Staat jouw favoriete nummer niet op de lijst? Laat het ons dan weten, zodat we met de band kunnen overleggen naar mogelijkheden.

Vrijwilliger worden?

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.