Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nirwana Jaarfeest

2 juni 2023 @ 20:00 3 juni 2023 @ 23:30

Voetjes van de vloer en headbangen op het Nirwana Jaarfeest

Op 2 en 3 juni 2023 organiseert JKC-Nirwana het Nirwana Jaarfeest met o.a. Blue Grass Boogiemen en Phoenix City Retaliators. Het Jaarfeest is het sluitstuk van Nirwana’s liveseizoen dat loopt van september tot midden juni. Dit jaar biedt hét poppodium van Dronten een diverse mix aan stijlen, van bluegrass tot rock tot metal. Samengevat: Voetjes van de vloer en headbangen op 2 avonden!

Vrijdag 2 juni

Het Nirwana Jaarfeest wordt afgetrapt met Millstone, bestaande uit vier zeer getalenteerde musici uit de regio. Ze staan garant voor een energieke alles of niets podiumpresentatie met scheurende gitaren, krachtige vocalen en een beukende ritmesectie.

Blue Grass Boogiemen is Nederlands grootste blue grass band die je misschien kent van Tim Knol. Ze stonden eerder al eens in Paradiso, maar ook in ’s werelds meest beroemde bluegrassclub, de Station Inn in Nashville! In Nirwana brengen ze het allerbeste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. ‘De Boogiemen houden roots en traditie actueel met een ongekende overdosis energie!

Zaterdag 3 juni

Voor wie van een flinke portie headbangen en jankende gitaren houdt, betreedt op zaterdagavond ObnoXiouS het podium. Deze jonge honden spelen thrash metal zoals het bedoel is. Belachelijk snel, ontzettend hard en ouderwets ruw.

3pm Blackout is een powertrio afkomstig uit het hart van Nederland, geformeerd tijdens de coronalockdown in 2021. Ze staan bekend om hun oprechte muziek, solide grooves en rauwe emotie. Als we het hebben over een band die een blijvende indruk achterlaat, dan hebben we het over 3pm Blackout!

Wie dacht dat de vrijdag feestelijk werd afgesloten met de Blue Grass Boogiemen komt zaterdag weer aan zijn of haar trekken. De Phoenix City Retaliators brengen een compleet eigen ska sound: Ruig, rebels en dynamisch. Je zult jazz, funk en zelfs oude punkrock herkennen tijdens hun live performance. Bovenal is het feest wat de boventoon voert, dus haal de dansschoenen maar uit de kast!

Tickets

Het Nirwana Jaarfeest vindt plaats op 2 en 3 juni 2023 bij JKC-Nirwana Dronten aan de Educalaan 39B in Dronten. Tickets voor vrijdagavond kosten 10 euro. Zaterdagavond kost 15 euro. Een weekendticket met beide dagen toegang kost 20 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Deuren zijn geopend vanaf 20.00 uur.

JKC Nirwana

Educalaan 39b
Dronten, Flevoland 8251GC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie