Vrijwilliger worden?


Nirwana is een vereniging. Dit betekent dat Nirwana draaiende gehouden wordt door de inspanningen van vrijwilligers. Denk daarbij aan het dagelijks bestuur, aan het barteam, de roostermakers, de financiën, de schoonmaak, de activiteitencommissie, de technici en het PR-team. Zonder deze mensen zou Nirwana geen bestaansrecht hebben en daarmee zijn ze voor de vereniging van onschatbare waarde! Zij maken het mogelijk dat iedereen kan binnenwandelen om te genieten van goede muziek, fijn gezelschap en een lekker drankje in een hygiënische omgeving. Lijkt het je leuk om daar deel van uit te maken? Nirwana heeft altijd een plekje voor jou! 

Vrijwilligen is leuk!

Vrijwilligen bij Nirwana is leuk! Je werkt met een enthousiast team in een gezellige sfeer. Je bent niet zomaar een bezoeker bij de evenementen, jíj maakt onderdeel uit van het evemenent! Met jouw gastvrijheid, service, gezelligheid, inspanning en creativiteit draag je bij aan de sfeer in Nirwana en dus ook aan de beleving van bezoekers. Zo zorg je er samen met de bezoekers en medevrijwilligers voor dat elke avond een topavond is! Ook is het leerzaam om vrijwilliger te zijn; je leert weer nieuwe vaardigheden bij en doet nieuwe ervaringen op, zoals in rap tempo biertjes tappen en shotjes maken, omgaan met klanten en het bedienen van de kassa. 

Wat kun je als vrijwilliger allemaal doen?

Er zijn verschillende vrijwilligersfuncties, zoals barvrijwilliger/kaartverkoop, techniek, activiteitencommissie, PR-vrijwilliger, schoonmaakploeg en dagelijks bestuur. Heb je zelf ideeën wat je zou kunnen doen voor de vereniging? Ideeën zijn altijd welkom! 

Wat verwachten wij van jou als vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk is wel vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We willen van jou op aan kunnen! Dus als je afspraken met ons maakt, verwachten we wel dat je die na kunt komen. Mocht je onverhoopt toch een keertje niet kunnen, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Laat het ons dan wel ruim van tevoren weten, zodat er tijd is om iemand anders te vinden voor de taak.

Ben je enthousiast geworden? Je kan altijd binnenlopen tijdens openingstijden om je aan te melden of neem contact op met […] en geef aan welke functie je graag zou vervullen. Dan kijken we samen met jou wat er mogelijk is. Heb je ideeën die niet in het lijstje hierboven staan? Die zijn altijd welkom!